Börzsönyi erdei iskolák, nyári táborok

Play Wellness Panzió

2016.06.29
2016.06.29
Play Wellness Panzió (erdei iskola)
2643 Diósjenő, Petőfi út 73.
E-mail: info@borzsony.hu
Telefon: 06 70 60 333 12
Részletek, információ
(szallashegyek.hu)
Leírás

Panziónk:

Szállásunk a faluszélén  Börzsöny hegység lábánál, Diósjenőn közvetlenül a Jenői strandfürdő mellett található.Panzió szobái  egy kétágyas,kettő háromágyas,és három négyágyas igy húsz fő elhelyezésere szolgál. Minden szobába fürdőszoba zuhanykabin,wc, kézmosó  továbbá színestelevízió,műhold és rádiókészülékkel rendel kezik.A kerthelységben szalonna és steak sütés lehetséges, az erre kialakított helyen. Az étkezés saját konyháról  történik a la carte és menü rendszer ben, így vendégeink  részére igény esetén reggelit félpanziót, és teljes panziós ellátást tudunk biztosítani. Tenisz pálya és kerékpár kölcsönzés helyben.

Faházaink:

Öt darab új építésű faházzal bővítettük  szálláshelyünket. Felszereltségüket tekintve öt fekvőhely, kettő hálószoba (kettő illetve három ágyas) fürdőszoba, hűtőszekrény, televízió, műholddal található benne. Az udvarban bográcsozó hely, grillező és kertihinta, biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást

Szállásainkon 45 fő részére tudunk elhelyezést biztosítani de igény esetén szobáink pótágyazhatóak!

 

árak

Az árak minimum 20 fő-től diákokra érvényesek,ha ettől eltérő kérem kérjen ajánlatot.

Szállás/éj

étkezés/R,V/fő/nap

étkezésR,E,V/fő/nap

1 éj/fő

2850.-

1785.-

2835.-

2 éjtől/fő/éj

2500.-

1785.-

2835.-

4 éjtől/fő/éj

2300.-

1785.-

2835.-

férőhelyek

45 fő

fakultatív programok
A programokat minimum 20 fő részvételével indítjuk!

Kalandok a természetben

Elméleti oktatás, a Börzsöny élõvilága,képekben, majd séta az erdőben, fafajták bemutatása, táplálékláncok, nevezetességek.

A foglalkozás ára: 490,-Ft/fő

 

Tó és élővilága

A víz szerepe,a tó biológiája,a tavat tápláló források bemutatása,halak és más állatok a vízben,a tóhoz kapcsolódó  élővilág bemutatása.

A foglalkozás ára: 490,-Ft/fő

 

Esti vadles

Vacsora után, sötétedéskor séta egy közelben lévõ vadlesig, ahonnan a környék remekül belátható, és több vad is megfigyelhető, persze szükséges a nagy önuralom is, hiszen a zajtól a vadak megrémülnek, így csöndben érdemes haladni, vaddisznódagonya és nyomkeresés.

A foglalkozás ára: 490,-Ft/fő

 

GPS Kincsvadászat

Valamennyiünkben ott él a kincskeresők ősi szenvedélye.Most kipróbálhatja Ön is, hogy mennyire ügyes stratéga és szerencsés kincskereső!  Akár egyéni, akár együttműködést, kommunikációt fejlesztő csapatfeladatként is ajánljuk. A feladatokat előzetes igényfelmérést követően úgy állítjuk össze,hogy azok kizárólag minden csapattag részvételével teljesíthetőek legyenek. A túra alatti egymásrautaltság segít megtalálni az együttműködés lehetőségeit, személyi ségfeltáró és fejlesztő hatása van, növeli a kommunikáció hatékonyságát és erősíti az egymás közötti bizalmat. A résztvevők munkahelyi beosztástól,kortól és nemtől függetlenül, a közös cél érdekében ,egymást segítve oldják meg a hétköznapitól teljesen eltérő problémákat.

A program leírása:  A résztvevõket kisebb létszámú csoportokra osztjuk. Egy rövid eligazítás és a játék szabályainka ismertetését követõen minden csapat kap egy feladatleírást,a kincsesládák koordinátáival feltöltött GARMIN eTrex H  tipusu GPS készüléket, melynek használatát pár perc alatt ismertetjük. A cél, hogy az adott játékidő alatt,a  terepre kihelyezett kincsekbõl minél többet sikerüljön minél rövidebb idő alatt összegyűjteni a csapatoknak. A csapatok egymás ellen versenyeznek. A játék a Panzió bejáratától  indul ahol a megadott idő lejárta után le kell adniuk a zsákmányolt kincseket.

A foglalkozás ára: 490,-Ft/fő

 

Hogyan készül a kenyér

A kenyér készítésének bemutatása lépésről lépésre (kemence felfűtésétől a sütésig ),majd a közösen elkészített kenyér,

sütemények sütése a Panzió területén épített hagyományos kemencében. 

A foglalkozás ára: 490,-Ft/fő

 

Kézműves foglalkozások fafaragás, goblenezés, nemezelés, decoupage technika, horgolás    700,-Ft/fő gipszfestés                       450,-Ft/fő batikolás (póló nélkül)       500,-Ft/fő gyöngyfûzés,                    600,-Ft/fő

 

Sütés főzés szabadtűzön szalonnasütés

A program a tűzrakóhely előkészítésével, tűzrakással kezdődik, ezután nyársat készítünk amíg a tűz megfelelő lesz előkészítjük a "sütnivalónkat"- szalonna, hagyma, kenyér.

A foglalkozás ára: 490,-Ft/fő

 

Kültéri medence

 

2014 nyarán elkészült a kültéri medencénk élményelemekkel, jacussival, pezsgőfürdővel ,nyakzuhannyal,amely a forró nyári napokon kellemes időtöltésre szolgál.

Medence használat: 500,-Ft/fő/alkalom

 

Laska - palóc krumplilángos

 

Ezt az ételt a sparheltünk platniján sütjük, és olvasztott zsírral kenjük, majd sózzuk és ízlés szerin izesítjük csirke kacsa aprólékkal,valamint szilva lekvárral.

Foglalkozás ára : 490,-Ft/fő

 

Play Erdei Kalandpark

A  Play Kalandpark felhőtlen szórakozási lehetőségeket kínál az ide látogatóknak, a környéken pihenő, nyaraló vendégeknek is.

Szállásunktól mintegy 200m-re található az erdő szélén.Kötélpályáink izgalmas akadályok,kalandok, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A Kalandparkunkban ünnepelt Születésnapi zsúrok, családi események rend kívüli népszerűségnek örvendenek, de nem csak a gyerekekre gondoltunk. Felnőtt születésnapi party-k szervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

Kérem látogasson el weboldalunkra: http://www.play-kaladpark.hu

 

Karaoke Program

Esti program, kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak.Ismert dallamok, közös éneklés.

A foglalkozás ára: 490,-Ft/fő

 

Programajánló