Programajánló

Események, programok a Börzsönyben

2010.04.15
Eseménynaptárunkban a Börzsönyben és környékén megrendezésre kerülő programokról, túrákról tájékozódhat. Az esemény címére kattintva annak információs oldalára ugrik az oldal, ha a dátumra kattint, akkor a kiválasztott nap programjainak részletes listáját láthatja.

Tavaszváró Expressz - Királyréti Erdei Vasút

2017.03.25

2017. március 25-én svédasztalos vacsorával és zenélő kisvonattal várjuk Kedves Utasainkat!

Pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt ajánlott télűző programot jelenthet a Tavaszköszöntő Expressz, ahol a vonatozást a lágy zene és a naplemente tesz még hangulatosabbá. A program 18:00-kor kezdődik Kismaros állomáson és 20:30 körül ér véget ugyanitt.

Királyréten bőséges svédasztallal várjuk a kedves utasokat. A vacsora mellé welcome drink is dukál. Az étkezést követően a Tavaszköszöntő Expressz Királyrét állomásról előreláthatólag 20:00-kor indul vissza Kismaros állomásra.

A kellemes vacsora hangulatáról a királyréti Várhegy Vendéglő gondoskodik!

Program:

A vonat 18:00-kor indul Kismarosról Királyrétre. A közel félórás utat a kidekorált kocsikból élvezhetjük, majd a végállomásra érkezve egy pár perces séta után az étterembe érve elfogyaszthatjuk a svédasztalos vacsorát. Terveink szerint 20:00 körül, miután mindenki befejezte a vacsoráját visszaindulunk a kisvonathoz, hogy elszállítson bennünket a kiindulási helyig.

A vendéglőben utasainkat hangulatos, fűtött terasz is várja, illetve még egy-két meglepetés!

Részletek és jelentkezés az alábbi linken!