Programajánló

Események, programok a Börzsönyben

2010.04.15
Eseménynaptárunkban a Börzsönyben és környékén megrendezésre kerülő programokról, túrákról tájékozódhat. Az esemény címére kattintva annak információs oldalára ugrik az oldal, ha a dátumra kattint, akkor a kiválasztott nap programjainak részletes listáját láthatja.

Kéktúra 17. sz. - Wunderblue szervezésében

2017.10.21 - 2017.10.23
INFO! 4-en mar vagyunk, de osszesen 8 agyat foglaltunk mindket helyen: Torokmezon 4 vagy 8agyasban lehet aludni, a hegyen maradt a romantikus matracos megoldas, futott kandalloval sajat halozsakban az etteremben, izgi lesz :D AKI TUTIN JONNE JELEZZE MIHAMARABB, mert a megmaradt helyeket vissza kell mondanunk! a tura leirasa: http://www.kektura.hu/okt17.html

KI JÖN MÉG? - mert ha a szállásadók is úgy akarják, mi megyünk! Nagymarosról indulunk és Nógrádba érkezünk. Közben lesz 3 nap, 40 km, hajnali kelés, vonatozás, hátizsákcipelés, hegymenet, üvöltözés, panorámázás, pálinkázás, turistaházban alvás (Törökmezőn és Nagy-hideg hegyen) és persze túrázás... Eddig 8-8 ágyat foglaltunk, ez Törökmezőn valós szobában valós ágyat jelent, a hegyen már romantikusabb matracozást, de fedél alatt!