Programajánló

Események, programok a Börzsönyben

2010.04.15
Eseménynaptárunkban a Börzsönyben és környékén megrendezésre kerülő programokról, túrákról tájékozódhat. Az esemény címére kattintva annak információs oldalára ugrik az oldal, ha a dátumra kattint, akkor a kiválasztott nap programjainak részletes listáját láthatja.

Tanítások az ősök útján - Királyháza

2017.10.21
TANÍTÁSOK AZ ŐSÖK ÚTJÁN
1.Lépés: A révülés alapjai
2.Lépés: Ismerkedés az erővel
3.Lépés: Szellemvilág
4.Lépés: Tanítók és segítők
5.Lépés: Lélekgyógyászat
6.Lépés: További gyógyítások
7.Lépés: A félelem
8.Lépés: Az erő útján
9.Lépés: Szabadság

Őseink természeti hitvilágán alapuló tanítások két éven keresztül, három havonta, két napos elvonulások keretein belül. A lépések egymásra épülnek, a természet rendjét követik, ezért ajánlott sorrendben végigjárni őket. Minden elvonulás a civilizációtól távoli, természetes, de mégis komfortos körülmények között történik.

A hétvégék alatt fokozatosan, lépésről-lépésre lehet megismerni a természeti népek életszemléletét, a sámán-táltos technikákat, és ezek alkalmazását saját mindennapi életünkben, melyek hatására kinyitjuk tudatunkat a szellemi világ felé, ápoljuk kapcsolatunkat gyökereinkkel, őseinkkel.
A tanítások útján elsajátítunk különböző légzéses és testtartásos transz gyakorlatokat, melyek segítenek minket a feszültségek, traumák feloldásában és a belső egyensúly megtalálásában.
Megismerkedünk a lélekutazással – régi magyar nevén révüléssel, melynek során felvesszük a kapcsolatot saját segítő állatainkkal és szellemi tanítóinkkal, ők segíthetnek nekünk válaszokat találni életünk fontos kérdéseire. Megtanulunk közlekedni az életfán mely, összeköti az eget és a földet, magába foglalja az egész világegyetemet.
Olyan gyógyító módszerekkel ismerkedünk meg, mint a lélekvisszahívás, rebirthing (újraszületés) légzés, parázsonjárás, gőzkunyhózás, melyekkel segíthetünk önmagunk és mások lelki gondjain, mentális zavarain, pszichés betegségein, fizikai problémáin, szembenézhetünk félelmeinkkel, tágíthatjuk világszemléletünket, megtapasztalhatjuk a megváltozott tudatállapotban végzet szellemi munka jótékony hatását.

Majercsik János Oguz
https://www.facebook.com/events/338392663262963/?acontext={"ref":"3","ref_newsfeed_story_type":"regular","action_history":"null"}