Programajánló

Események, programok a Börzsönyben

2010.04.15
Eseménynaptárunkban a Börzsönyben és környékén megrendezésre kerülő programokról, túrákról tájékozódhat. Az esemény címére kattintva annak információs oldalára ugrik az oldal, ha a dátumra kattint, akkor a kiválasztott nap programjainak részletes listáját láthatja.

Valentin Expressz - Királyréti Erdei Vasút

2018.02.14
2018. február 14-én (szerda) és február 17-én (szombat) svédasztalos vacsorával és zenés kisvonattal várjuk a romantikára vágyó párokat.

Pároknak, családoknak egyaránt ajánlott téli programot jelenthet a Valentin Expressz, ahol a vonatozást a lágy zene és kályhában ropogó tűz tesz még hangulatosabbá. A Valentin Expressz programja mind a két alkalommal 18:00-kor kezdődik Kismaros állomáson.

Utasaink számára virágrendelést is biztosítunk, hogy párjuk számára még romantikusabbá tehessék az estét. Ezeket a program kezdetén, a jegyekkel együtt vehetik át a kismarosi felvételi épületben, majd átadhatják Kedvesüknek!

Királyréten bőséges svédasztallal várjuk a kedves utasokat. A vacsora mellé welcome drink is dukál. Az étkezést követően a Valentin Expressz Királyrét állomásról előreláthatólag 20:00-kor indul vissza Kismaros állomásra.

A kellemes vacsora hangulatáról idén a királyréti Várhegy Vendéglő gondoskodik!

Program:

A vonat 18:00-kor indul Kismarosról Királyrétre. A közel félórás utat a fűtött kocsikból élvezhetjük, majd a végállomásra érkezve egy pár perces séta után az étterembe érve elfogyaszthatjuk a svédasztalos vacsorát. Terveink szerint 20:00 körül, miután mindenki befejezte a vacsoráját visszaindulunk a kisvonathoz, hogy elszállítson bennünket a kiindulási helyig.

A vendéglőben utasainkat hangulatos, fűtött terasz is várja!

Indulás: 18:00 Kismaros Visszaérkezés:Kb. 20:30 Kismaros

Kínálatunk:

Előételek:
  • Tyúkhúsleves,
  • Fokhagymakrémleves
Főételek:
  • Sajttal-sonkával töltött csirkemell
  • Cigánypecsenye,
  • Natúr csirkemell barackkal, sajttal rásütve
  • és egyéb finomságok

Vegetáriánus ételek:

  • Rántott sajt,
  • Grillzöldség rokfort sajttal
Desszert:
  • Somlói
  • Várhegy palacsinta (a ház saját desszert különlegessége)
Felhívjuk figyelmüket, hogy a menüben apróbb változások előfordulhatnak!

Áraink:
A program tartalmaz egy vonatozást (oda-vissza útra) és egy svédasztalos vacsorát melynek ára 4400 Ft/fő + az egyéb italfogyasztás!Felhívjuk figyelmüket, hogy fizetésre csak a helyszínen, készpénzben van lehetőség!

Jelentkezés határideje: 2018. február 10. A jelentkezéseket a következő regisztrációs lap kitöltése után tudjuk rögzíteni!

https://docs.google.com/forms/d/1SmlORY0fX3rGEmAjisjEip6yeo7-us9TPyFW3SaCRko/viewform?edit_requested=true

Minden foglalás csak az általunk küldött visszaigazoló email után lesz érvényes!
A visszaigazoló emaileket 24 órán belül küldjük ki!

http://kiralyret.bloglap.hu/cikkek/valentin-napi-jaratok-2018-64131/