Települések » Kismaros » Szállás

Börzsönyliget Vendégház

2011.03.03
2011.03.11

BÖRZSÖNYLIGET kedvelt és változatos turistacélpontok közelségét élvezi – a Visegrád, Zebegény, Királyrét által határolt háromszög szívében, a Morgó patak által átszelt völgyben fekszik - közigazgatásilag Kismaroshoz tartozik (a falu üdülőterülete).

A BÖRZSÖNYLIGET VENDÉGHÁZ festői környezetben, közvetlenül a Morgó patak „Y” torkolatánál, annak völgyében, a Börzsöny hegység lábánál található. Egész évben várja az aktívan kikapcsolódni vágyó családokat, baráti társaságokat!

Célunk, hogy a Dunakanyarba, Börzsönybe látogatók aktív pihenéssel töltődjenek fel a tartalmas programok mellett.

a komfortos, 90 négyzetméteres, 10 fő befogadására alkalmas vendégház,

a félig fedett 100 négyzetméteres terasz,

a gondozott, kerti tóval és tűzrakóval ellátott, 1800 négyzetméteres saját telek

önmagában is az aktív kikapcsolódás számos lehetőségét rejti! A BÖRZSÖNYLIGET VENDÉGHÁZ 2010. nyarán - teljes körű felújítást követően – nyílt meg a vendégek számára.

A Börzsönyliget Vendégház kialakítása során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az aktív kikapcsolódás részeként a pihenés is nyugodt, csendes környezetben, kényelmes módon történjen. A vendégek a ház elkülöníthető szobáit, légtereit (földszinti két hálószoba, nappali illetve tetőtér) és a rendelkezésre álló egy- és kétszemélyes ágyakat rugalmasan, a saját igényeiknek megfelelően tudják elosztani.


Az ágybetétek és matracok kiválasztásánál a kényelem mellett törekedtünk az egészséges és higiénikus fekvőfelületek kialakítására.Tiszta ágyneműt és személyenként két törülközőt biztosítunk a vendégek részére.A földszinten egy kétágyas, és egy kihúzható kétágyas hálószoba áll a vendégek rendelkezésére.A tetőtér pedig további 6 fő elhelyezésére alkalmas.A teljes kapacitás tehát 10 fő.


A korszerű gáztűzhellyel, új hűtővel, mosogatógéppel, mikróval, vízforralóval, kenyérpirítóval illetve egyéb konyhai eszközökkel felszerelt belső teakonyha, valamint az ezzel szervesen kapcsolódó étkező / társalgó vendégeink rendelkezésére áll. A félig fedett, falikúttal, külső kerti garnitúrával felszerelt terasz és a kertben található épített bográcsozó / grillező / szalonnasütő hely a kerti partik szerelemeseit várja egész évben!


ÁRAK

A vendégház egy idõben csak egy család vagy társaság befogadására képes, idegenek ez alatt nem tartózkodnak a házban.

Hétköznap (vasárnap, hétfő, kedd, szerda illetve csütörtök éjszaka) 20.000,-Ft/éj

Hétvégén (péntek ill. szombat ) 25.000,- Ft/éj

Ünnepnappal összefüggő hosszú hétvégén a ház minimálisan 3 éjszakára – létszámtól függetlenül – egyben kerül kiadásra: 90.000 Ft / 3 éj.

Az árak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFA)!

Családi Akció! 2011 január 20 és március 10 közötti foglalás esetén

Családok (maximálisan 2 felnőtt és 3 gyermek) részére az alábbi akciós áron kínáljuk a Börzsönyliget Vendégházat kizarólagos használatra:

Hétköznap (vasárnaptól csütörtök éjszakáig) 12.000 Ft / éj,
Hétvégén (péntek ill. szombat éjszaka): 15.000 Ft / éj

Kapcsolat

BÖRZSÖNYLIGET VENDÉGHÁZ
2623 Kismaros, Szokolyai út 83.
Telefon: +36-20-297-3634 (9 és 19 óra között)
E-mail: bliget@bliget.hu

GPS koordináták:

É 47.84340
K 19.01483

További információk:

www.bliget.hu
Programajánló