Települések » Kismaros » Szállás

Harangvirág 36 apartman

2015.08.25
2015.08.25
2623 Kismaros-Börzsönyliget, Harangvirág u. 36.
Telefon: +36 70 603 3312
Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Leírás

A Harangvirág 36 Apartman egy kőház földszintjén kialakított 36 négyzetméteres komfortos lakótér patakparti, ligetes-fűves környezetben. A ház emeleti részén - ellenoldali bejárattal - a tulajdonos lakik. Az apartmanban központi fűtés van. Az apartman egész évben kiadó. Maximális férőhely: 3 fő. (Három szálláshelyünkön - ugyanazon a telken, egymástól távolsággal és szintkülömbséggel szeparálva - együttesen maximum 18 főt tudunk fogadni). A házban WiFi-router van felszerelve, ami az apartman tágas környezetében biztosítja az ingyenes internetelérést. A ház helyiségei, felszereltségük: Szoba. A szoba bútorai: egy kanapé asztallal, egy ruhásszekrény, két könyvesszekrény és egy francia ágy, ami 2 fő fekvőhelyéül szolgálhat. Pótággyal 3 fő elhelyezése lehetséges. A szobában 88 csatornás vételi lehetőséggel TV-készülék van. Fürdőszoba. Hideg-, melegvíz, mosdókagyló, tükör, zuhanyozó és WC. Konyha. A konyha bútorai: faliszekrény, mosogató, hűtőszekrény és egy asztal székekkel. A főzéshez-sütéshez 2 db elektromos főzőlap, mikrohullámú dütő, kenyérpirító, vízforraló áll rendelkezésre. Továbbá, egyéb konyhai eszközök - edények, tányérok, poharak, stb. - is részei a felszerelésnek. Külső környezet: Terasz. Az apartman bejárat előtt terasz van. A teraszon egy asztal székekkel és egy hintaágy található. Mindez patak szegélyezte fűves-ősfás környezetben. A teraszon használható egy faszenes grillsütő is (faszénről a vendégnek kell gondoskodnia).

Lemondási feltételek

A lefoglalt szállás lemondható. Ha a lemondás legalább 3 héttel megelőzi a lefoglalt időszak első napját, akkor a teljes előleget visszautaljuk. Egy héten belüli lemondás esetén nem tudunk visszafizetni az előlegből, egyéb esetekben az előleg felét utaljuk vissza.

Érkezés és távozás

A szálláshelyeket 14 óra után lehet elfoglalni, ill. 10 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés ill. későbbi távozás megbeszélés alapján lehetséges.

Előleg/foglaló mértéke

Az előjegyzett foglalás rögzítéséhez 3 munkanapon belüli érkezéssel előleg átutalása szükséges. Amennyiben az átutalás elmarad, az előjegyzést töröljük. Az előleg mértéke a szállásdíj 30%-a, de minimum 1 nap díja.

A szállásdíj fennmaradó része készpénzben ill. SZÉP kártyáról a szállás elfoglalásakor fizetendő.

Egy éjszakás foglalást nem minden esetben tudunk elfogadni, elfogadás esetén felárat kell fizetni.

A nyári szezonban előnyben részesítjük a három vagy több éjszakás foglalásokat, ezért két éjszakás foglalást csak akkor fogadunk el, ha az érkezési napig már kevesebb, mint két hét van, vagy két hosszabb foglalás között 2-3 napos szabad hely van.

Hétvégékre ill. a több napos ún. hosszú hétvégékre a teljes hétvégére egyben (vagyis kettő ill. három vagy több éjszakára) adjuk ki a szálláshelyeket.

Nyitva tartás

Egész évben üzemel, befogadóképesség: 2-3 fő

Részletek, szállásfoglalás
(szallashegyek.hu)
Szobák
Apartman (Apartman)
Férőhely: 3
Szolgáltatások
fizetés:
MKB szépkártya, OTP szépkártya, KH szépkártya
Programajánló